Tuning

Lyst på 30-100hk ekstra?

Auto Nord AS har i mange år jobbet med dieseloptimering og tuning.  Vi skreddersyr løsninger som ikke belaster motoren eller driverk mer enn den enkelte bil tåler med god margin. Forbruket går stort sett alltid ned, og bilen oppleves mye sterkere og velkjørende både med hester og dreiemoment. Kjør i 5 giret der du før måtte bruke 4 gir!

Hva kan tunes?

Vi kan tune alle nyere turbomotorer med bensin eller dieselmotor. Det vil i praksis si de aller fleste dieselbiler, og en del bensinbiler. Vi tuner også bobiler og traktorer med stor suksess.

Hvorfor velge tuning hos Auto Nord?

Vi er en av få som får laget en helt egen programvare til din bil. Vår programmering tilpasses for den enkelte bil fra grunnen av avhengig om bilen har automat eller manuell og en del andre kriterier.

Hvert kjøretøy får individuell tilpasset programvare basert rundt sjåførens behov, kjørestil, samt kjøretøyet og hva sjåføren ønsker å oppnå. Spesielle ønsker diskuteres med vår tekniker og tilpasses den enkelte bil og kunde så godt som mulig, noe som gjør denne opplevelsen veldig unik.

100% fornøydgaranti

Vi har selvfølgelig full garanti på jobben som gjøres.
Er du ikke fornøyd innen 14 dager, stiller vi bilen din tilbake til fabrikkinnstillingene, og du får pengene dine tilbake.

Ved chiptuning

  • minskes bilens drivstoff forbruk normalt med 10-15% ved normal kjøring (på dieselbiler).
  • øker motorens effekt. Nyere dieselbiler får vanligvis en økt motoreffekt på 15-25% avhengig av bil og motortype.
  • gir motoren renere avgasser som bedrer miljøet.
  • gir motoren langt bedre gassrespons.
  • bedres bilens fremkommelighet på glatt føre som følge av økt dreiemoment.
  • opplever du større dreiemoment (15-25%) for økt kjøreglede og færre girskift.
  • får du bedre kjørbarhet ved et bedre effektregister.

Online programmering direkte på ECU.

Vi plugger til i diagnosekontakt eller rett på ECU, for å lese av originalprogrammet i motorstyringa. Denne fila sendes til vår tuningsspesialist, og kommer tilbake i forbedret versjon, spesialtilpasset dine behov. Vi har leverandører som leverer på timen, så vi kan normalt tune bilen din mens du venter. Enkelte kjøretøyer vil det være en løsning å gjøre det med tuningboks, men da med en god kvalitetsmessig løsning.

Ta kontakt i dag og finn ut hvor mye vi kan bedre ditt kjøretøy.  
100% fornøyd eller pengene tilbake og original programvare reinstalleres. 
 
Telefon: 77 00 07 80 
E-post: kundemottak@autonordas.no 

Salgsavdeling bil

Kundemottak verksted / deler