Verkstedtjenester

Bilverksted i Harstad

Vårt moderne bilverksted har stor kapasitet, og vi ønsker personbiler, varebiler og store og små campingbiler velkommen til oss.
Vi leverer alt innen verkstedtjenester, deler og tilbehør. Auto Nord AS er merkeverksted for Renault, Dacia, Jeep, Chrysler, Dodge, Alfa Romeo og Fiat.

Meca

Auto Nord er med i Meca-kjeden, en av Nordens største verkstedkjeder. Dette gjør at vi kan tilby verkstedtjenester til alle bilmerker.

Amerikanske biler

US-biler er en av våre spesialiteter, og vi har både stort delelager og stor kompetanse innen dette feltet. Vi har kunder fra hele Nord-Norge som kommer til vårt verksted for amerikanske biler i Harstad. 

2 mnd kreditt og/eller 24 mnd rentefri avbetaling

Hos Auto Nord kan du få 30-60 dagers fri kreditt, og opptil 24 mnd. rentefri delbetaling. Du kan betale når det passer for deg. Helt enkelt!

De ansatte

Vi som jobber på Auto Nord er bilentusiaster. Vi kan skru på både gammelt og nytt, og vi vet hvordan vi skal få jobben gjort best mulig.
Leverer du bilen din til oss, kan du være trygg på at den er i gode hender. Vi gjør vårt aller beste for at du skal være mer enn fornøyd.

Ta kontakt for uforpliktende pristilbud via kundemottak@autonordas.no evt. telefon 77 00 07 80.

Her er verksmester Vidar på tur til en kunde som har det litt travelt 🙂

Salgsavdeling bil

Kundemottak verksted / deler