Sun Living bobiler

Besøk vår virtuelle caravanmesse!

Sun Living

Sun Living by Adria

Sun Living bobiler og bybobiler er designet for akkurat deg. En helt ny serie bobiler og bybobiler, som gjør ferier og helgeturer lettere og eierskap enklere. Innovativ ny tankemåte for en ny generasjon brukere, der plass er utnyttet og komfort og praktisk nytte er sikret. (Alle planløsninger ligger helt nederst på siden).

Sun Living bobiler og bybobiler er designet og produsert av Adria Mobil, en av Europas ledende produsenter av fritidskjøretøy siden 1965. Det er over femti års erfaring lagt ned i hver Sun Living modell. Over 580,000 Adria Mobil produserte enheter er beviset på styrken i denne erfaringen.

Sun Living by Adria
Sun Living V-serien

V-serien

Vår bybobildesign med Sun Living eksklusive detaljer. Det er to modeller, V60SP for 2 personer og V65SL for opp til 4 personer, med kjøretøylengder på 5,9m eller 6,4m. 
Les utfyllende informasjon om Sun Living V-serie.

Last ned katalog.
360 graders visning.

Sun Living S-serien

S-serien

Vår Crossover bobildesign med Sun Living eksklusive detaljer. Det er 5 modeller (i SP/SL/DF/DK/SC grunnriss) i fire lengder (5,9m; 6,7m; 6,9m og 7,4m) med valg mellom fremre heveseng eller ikke, og opp til 9 tilgjengelige planløsninger totalt. Ny til 2020 er planløsningen S70SP som er perfekt for familier, som tilbyr 5 godkjente seter og 5 sengeplasser. 
Les utfyllende informasjon om Sun Living V-serie.

Last ned katalog.
360graders visning.

Sun Living A-serie

A-serien

Vår Alkove bobildesign med Sun Living eksklusive detaljer. Det er 4 modeller tilgjengelig (SP/DK/DP og ny SL planløsning) i 3 lengder (5,9m; 6,9m og 7,4m) med sengeplass for opptil 7 personer. Ny til 2020 er planløsningen A75SL som er perfekt for familier, med 6 sengeplasser. 
Les utfyllende informasjon om Sun Living V-serie.

Last ned katalog.
360graders visning.