Brukte bobiler

Sun Living S 72DL VINTERKAMPANJE!!!! 140HP, Face2Face, Markise, Senkeseng, Truma, Stort lasterom,

Totalpris: 1.049.900 kr

Sun Living S 72DL VINTERKAMPANJE!!!! 140HP, Face2Face, Markise, Senkeseng, Truma, Stort lasterom

Totalpris

1 049 900 kr

Modellår

2023

Kilometer

10

Girkasse

Manuell

Girtype

Manuell

Antall seter

4

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Kontakt meg om dette kjøretøyet

Beskrivelse

VINTERKAMPANJE!!!!

Alternativ 1: velg utstyr for kr 30 000 inkludert i prisen.
Alternativ 2: kr 30 000 i avslag på utsalgspris.

Er du ute etter helt ny bobil og ønsker unngå lang leveringstid?? Da må du se her!!!!!
2023 mod Sun Living S 72 DL ankommet vår butikk.

Hyggelig førermiljø med panorama takluke og gode pilotstoler. Ryggekamera, dab+ radio, oppkobling for telefon for handsfree eller kart.
Dette er en "face2face" utgave som betyr at sitteplassene for passasjer 3 og 4 sitter med ansiktene mot hverandre.

Sittegruppen har god plass til 4 stk når bordet slås fullt ut. Meget pen belysning både over og under overskapene og godt med oppbevaringsplass.
Over salong er senkeseng med stige, fallsikring og leselys.

Kjøkken med store skap og skuffer. Vask og 3 stk gassbluss med elektrisk tenner. Kjøleskap med integret frys.

Kompakt bad med svingbart toalett, vask, speil og dusj. Vask er hengslet slik at den slås inn til veggen når den ikke er i bruk for bedre plass på badet.

Helt bak i bobilen er langsgående enkelt-senger med mulighet for å lage en stor dobbeltseng. Store skap i fotenden av sengene og på bakvegg. Leselys og usb-uttak under overskapene.

Stort lasterom med tilgang fra begge sider og hyllesystem. 12v og 230v uttak i lasterom for lading av el.sykkel eller så kan du ha ekstra kjøleboks stående hær.

Utstyr:
- Markise
- Alu.felger på sommerhjul
- Dab+ radio, ryggekamera
- +++

Sun Living-kjøretøy har blitt laget av Adria Mobil i over femten år på et toppmoderne produksjonsanlegg, som ligger i Novo mesto, Slovenia.

Årets modeller er bygget på nye generasjon Citroën Jumper, med den nyeste Euro6-motoren og et godt utvalg av førerhjelpemidler.

Garanti er 2 år(genrell garanti) og 5 år fuktgaranti.

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere på 95 44 50 20, NB! Du kan ikke sende SMS til dette nummeret.

Kent-Ivar Sørnes, 46854740, salgsavdeling3@autonordas.no
Robin Danielsen, 95128110, salgsavdeling2@autonordas.no

Forbehold om vekt.
Vi gjør oppmerksom på at den angivelse av egenvekt og nyttelast som fremkommer i denne annonsen er innhentet fra kjøretøyets vognkort.Vær oppmerksom på at den oppgitte egenvekt derfor kun angir vekten på en "minimumsutstyrt" grunnmodell med påmontert standard utstyr etter produsentens spesifikasjoner.Kjøretøyets vekt vil kunne variere fra den egenvekt som er angitt i vognkortet.Vekten av ekstrautstyr som påmonteres eller er påmontert av produsenten og/eller senere av andre,vil komme i tillegg til den vekten som er angitt som egenvekt i vognkort.

HVEM ER VI?
Auto Nord AS selger ca 250 bruktbiler i året.
Vi er autorisert merkeforhandler på Renault, Dacia, Dodge, Ram, Ligier og Sun Living bobiler. Auto Nord AS er i tillegg autorisert Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Ligier servicepunkt.

Alle våre bruktbiler er verkstedskontrollerte.

Vi tilbyr svært gode betingelser på finansiering og forsikring, og vi skreddersyr gjerne en komplett løsning som passer dine ønsker og behov. Innbytte, finans og forsikring mens du venter. Merkeforsikring til markedets rimeligste priser.

Vårt mål er å gi deg den beste opplevelsen ved kjøp av brukte og nye biler, så gi oss gjerne beskjed om du ønsker å komme å se på en bil, så skal vi ha denne klar til deg når du kommer.

Forbehold om feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Effekt

140 Hk

Pris eks omreg

1.049.900 kr

Antall seter

4

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Utstyr

- Frost guard på vann- Myggdør- Stort kjøleskap med fryser- Truma oppvarming220V GulvvarmeABS BremserAirbag førerAirbag passasjerAlu. felgerAntiskrensAntispinnBatteri + laderCruisekontrollDieselpartikkelfilterDyrefriEgen førerdørElektriske speilElektriske vinduerElvarmeFast toalettFerskvanntankFrostfri spillvanntankFrostfri vanntankGassalarmGassflaske 1 stkGulvvarmeGulvvarme elektriskHEKI taklukeKjøleskapKjøleskap med egen fryserKjørecomputerKlargjøring/lev.omk.Klimaanlegg bildelLettmetallfelgerLuftvarmeManuellMarkisePilotstoler i førerhusRøykfriSenkeseng foranSentrallåsSommerdekk på original FIAT AlufelgerSommerhjulStor sittegruppeStort lasterom bakToalett med kassettløsningToalettkassettTruma OppvarmingVarmluft TrumaVarmtvann

Adresse

Kongsveien 39, 9408 Harstad Kart over lokasjon til bilen

Kontakt meg om dette kjøretøyet

[printfriendly]