Besøk vår virtuelle caravanmesse!

Sun Living by Adria

Sun Living bobiler fra Adria

Sun Living bobiler og bybobiler er designet for akkurat deg. En helt ny serie bobiler og bybobiler, som gjør ferier og helgeturer lettere og eierskap enklere. Innovativ ny tankemåte for en ny generasjon brukere, der plass er utnyttet og komfort og praktisk nytte er sikret. (Alle planløsninger ligger helt nederst på siden).

Sun Living bobiler og bybobiler er designet og produsert av Adria Mobil, en av Europas ledende produsenter av fritidskjøretøy siden 1965. Det er over femti års erfaring lagt ned i hver Sun Living modell. Over 580,000 Adria MobilMobil produserte enheter er beviset på styrken i denne erfaringen.

V-serien

En helt original bearbeiding
av en camper van.

V-serien
Vår bybobildesign med Sun Living eksklusive detaljer. Det er to modeller, V60SP for 2 personer og V65SL for opp til 4 personer, med kjøretøylengder på 5,9m eller 6,4m. Les utfyllende informasjon om Sun Living V-serie.

  • Sun Living V-serie bybobil

Last ned katalog.
360 graders visning.

 

S-serien

En ny form for fritidskjøretøy. Crossover eller halv-integrert, du velger.

S-serien
Vår Crossover bobildesign med Sun Living eksklusive detaljer. Det er 5 modeller (i SP/SL/DF/DK/SC grunnriss) i fire lengder (5,9m; 6,7m; 6,9m og 7,4m) med valg mellom fremre heveseng eller ikke, og opp til 9 tilgjengelige planløsninger totalt. Ny til 2020 er planløsningen S70SP som er perfekt for familier, som tilbyr 5 godkjente seter og 5 sengeplasser. Les utfyllende informasjon om Sun Living V-serie.

  • Sun Living S-serie bobil

Last ned katalog.
360graders visning.

 

A-serien

Alkovebobiler på en ny måte.

A-serien
Vår Alkove bobildesign med Sun Living eksklusive detaljer. Det er 4 modeller tilgjengelig (SP/DK/DP og ny SL planløsning) i 3 lengder (5,9m; 6,9m og 7,4m) med sengeplass for opptil 7 personer. Ny til 2020 er planløsningen A75SL som er perfekt for familier, med 6 sengeplasser. Les utfyllende informasjon om Sun Living V-serie.

  • Sun Living A-serie alkovebobil

Last ned katalog.
360graders visning.


Bestill en prøvetur i dag!


Tlf. 95 44 50 20
salgsavdeling@autonordas.no

Planløsninger Sun Living

Planløsninger Sun Living

Se våre bobiler på lager: